Khamis, 7 Oktober 2010

Yang ditunggu dah tiba.

Akhirnya apa yang aku tggu sejak puasa haritu,
sampai juga kat tangan aku. Hari tu kan aku ada post pasal checklist raya,
which is my henbeg for raya di KIV coz x dpt on time masa raya,
Maklumlah aku tak beli kat butik coz aku prefer beli online more cheaper as they get the bag from US. Kalau beg2 Coach ni, kat US murah sgt2 berbanding kat malaysia yg rega dia ribu riban..Tak mampu den nak pakai beg ribu riban ni wehh..lum sampai tahap aku nak pakai beg2 Chanel, hermes segala tu..Mau botak kepala Incik Ary klu aku pakai beg2 tu, mana dia nak cekau duit kang..
Beg ni aku beli kat Shoppelista, bg korang yg suka online shopping leh lah check it out ape yg Shoppelista ni jual ye..don't worry, so far she sells Authentic stuff. And she is also a nice lady. Sanggup dtg kat area aku semata2 nak hantar bag ni..Thanks ye Anis..
so far, saya sgt berpuas hati..
~My new Coach Kristin Fabric Hobo ni~

p/s: Aku ni x suka membazir, selalunya henbeg2 aku yg da x pakai aku jual as preloved. so xde lah berlaku pembaziran ye tak?Membazir tu kan amalan Syaitan....hihihi

14 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

jgn tiru perangai syaitan..
:)

cha berkata...

wah handbag after raya ni cantik2 :D

FyZa berkata...

hehe..cantik la handbag 2..kaler pun mcm matching ja ngan corak..;)
nak 1! huhu..;p

wadud@duad berkata...

ler akak.. len kali bargaya la skali ngan orangnyer..
ni x.. nampak beg jerk..:D

Shiela Latif berkata...

nice babe beg tue... =))

amira berkata...

huhu... cilok henbeg mak je.. nak beli sendiri takde duit ag

sugar2 kapas strawberry berkata...

cm best je !..hihi..mahu try window shopping jgkla :)

ieyza berkata...

hai dear...i nak tau laaa aper add blog shoppelista tu...coz i try click...tapi tak leh laaa...nnt bg yerr....thanx

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

cantik la babe beg u...

A D I A berkata...

huhu lawa bagggg! takpe buat permulaan coach pun kira ok pe, beli ikut kemampuan tapi leh beli byk2 n gilir2 pakai hehe takde la boring pakai satu bag je. (tu kalau i la).

i pun mmg tak mampu pakai chanel bagai tapi azam i stu hari nanti nak gak merasa beli satu pun jadi la hehe.

babe dah pos belum? (ayat tak malu hehe)

qellissa berkata...

@ieyza hi ieyza, u boleh klik kat shoppelista tu ye coz semlm i salah link sebb tu x boleh direct ke blog dia..thanks..=)

mahira oya berkata...

happynya dpt handbag baru...

SyUhAdA berkata...

cntiknye handbag tu..

Blogger berkata...

Quantum Binary Signals

Get professional trading signals sent to your cell phone daily.

Follow our signals NOW and gain up to 270% per day.

Related Posts with Thumbnails