Isnin, 4 Oktober 2010

My New Stylo Sandals.

Yesterday Me and Ary went to Midvalley to look for my new pair of sandals.
coz sandals yg aku biasa guna da buruk..huhuhu..So kenalah bei yang baru..
Gambar kat bwh ni aku amik kat Butik Guess Gardens.
Aku berkenan kasut itam tu.
Xde sales pulak so x blehlah nak beli.
wlupon da best buy harga dia 200+..
Aku klu boleh nak cr wedges yg harga below 200.
so have to KIV dulu Guess itam tu sampai lah harga dia turun jd 150 ke...90 ke.....hihihi
~cun kan yg itam tu~

Then we went to kedai Hidung NOSE pulak ..
dan aku berkenan dgn tis floral wedges..
harga pon boleh tahan murah..99 jer..
tp saiz yg aku nak da takde..
yang ade cuma saiz kecik.
ngam2 je ngan kaki aku yg besor ni, so x jadilah nak beli yg ni..
*nangesss*

Lepas penat berjalan kehulu kehilir cr sandal yg aku nak,
dr Midvalley ke Gardens, Gardens ke Midvalley
last2 aku beli gak lah satu sandal.wlupon sandal ni mmg aku x berniat pon nak beli..
korang nak tgk tak??
sila scroll di bwh..

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Mane ni??

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Tarra!!! Amacam stylo x sandals aku? siap ada misai2 dgn hidung lg..x dpt NOSE pon xpe..janji dpt selipar yg ade HIDUNG..hahaha
Selamat duit incik Ary coz aku x jadi nak beli kasut semlm..


6 ulasan:

Shiela Latif berkata...

huahuahuahua...lawak lawak babe...nanges tengok sandals nie....memang jimat ....ekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

stylo giler...
:)

Zaer!! berkata...

hahaha..terlebih stylo ni!!adess! baik baik heels dari pakai sandals ni..huhu!

wadud@duad berkata...

uiik..
asal amik sandal yang kucin tuh kak? x lawo la.. xmasok ngan akak, hehehe..:p

wadud memang xpaham citarasa pompuan..:D

cha berkata...

miahaha comel-comel. kita pun rasa nak beli lagi slipar tu, dah nipis. tapi kasut u mmg tinggi, kalau kita tu mau tergolek dok.

A D I A berkata...

hehehe comel selpar idung pink u tu. sedap pakai pun sedappp cam kusyen gitu. btw sayang la takde size floral wedges tu, i pun berkenan. cantekkkk sgt.

Related Posts with Thumbnails